Maak kennis met onze andere stagiaire..

Gepubliceerd op 15 december 2019 om 13:11

Ook is onze tweede Social Work Stagiaire Robbin Dibbets gestart bij AderZorg samen met haar klasgenoot Corine Binnenmars. Robbin is 20 jaar, woont in Enschede en zit in het 2e studiejaar van haar opleiding Social Worker aan de Saxion Hogeschool.

 

Ook Robbin is dit avontuur bij AderZorg aangegaan om meer ervaring op te doen in het Social Work werkveld. Zodra haar stage klaar is zal ze goede ervaring hebben opgedaan.

 

''Bij AderZorg leer ik hoe het er in de praktijk aan toe gaat. De kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn schoolperiode kan ik nu toepassen in de praktijk. Ik leer wat mijn kwaliteiten zijn, maar ook wat mijn valkuilen zijn. AderZorg helpt mij hoe ik met mijn valkuilen kan omgaan. Ik ben blij dat AderZorg mij deze kans geeft. Ik leer elke stagedag weer iets nieuws en dat maakt de stage leerzaam en leuk" 


Samen met Janiek Nijland wordt Robbin verantwoordelijk voor de ondersteuning van de cliënten. Ze zal zich de komende tijd vooral bezig gaan houden met het motiveren en stimuleren van cliënten bij het bevorderen van het zelfredzaamheid.

 

Robbin, wij wensen je veel plezier en succes bij AderZorg.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.